Laos
Door: Matthias Crum
Blijf op de hoogte en volg Matthias
24 Mei 2006 | Laos, Vientiane
Het was echt heel relaxt de mensen zijn heel erg chil, alles is zegmaar prima. We zijn omdat we maar een maand visa hadden in een maand het heele land door gecroest met openbaarvervoer oude rotte stinkende bussen van 40 graden, zo vol dat dat je het je de laonezen gewoon op je schoot zitten met hun kippen en zakken rijst. Echt fantastisch en heel leuk.
We zijn het langste blijven hangen op don det een eiland in de mekong dus daar zijn de meeste foto,s van geen stroom alleen hier een daar een generator. En natuurlijk zoals je ziet verschrikkelijk mooie natuur.
26 Mei 2006 - 11:34
Koen:
hoi matthias
en vermaar je je een beetje.
wat heb jij een mooie site en heb je die helemaal alleen gemaakt ;)
maar ben je al een beetje bruin geworden. vast wel>
ik blijf nieuwschierig je verhalen volgen. en zet nog wat mooi fotos op je site (vrouwen. om naar die behaarde kop van je tekijken is ook niet alles. gr koen -
29 Mei 2006 - 14:28
Sierd:
He Crum Lache man je eigen site :p
He succes en stuur maar weer een berichtje als je weer wat meegemaakt hebt!
Groetjes Joyce en Sierd -
04 Juni 2006 - 21:14
Jorne:
he gozer crum met ze eigen internetsite. lachen.scheer die baard er maar heel snel af rare gozer, dat kan echt niet! verder veel succes daar in nieuw zeeland en kom wel een keer terug.
groeten jorne -
05 Juni 2006 - 04:25
Paul:
Ja wat moet je hier nu weer van zeggen, ja leuk. Het ziet er allemaal wel geinig uit, maar ja waar doe je het voor zeg maar.
Ga vooral zo door jongen je doet het helemaal goed.
Mazzel
gegroet pb -